dissabte, 10 de gener del 2015

Presentació de la Plataforma Ecosocialista Segle XXI


Som un col·lectiu de gent vinculada a Iniciativa per Catalunya que volem participar en la concreció de solucions efectives per sortir de la crisi. Ens hem atrevit a formular una proposta aplicable al nostre país que ha estat el resultat del treball del grup, recollit en un llibre que porta de títol “Hacia  un Modelo Económico  Social, Sostenible y Estacionario” de l’editorial Viejo Topo.

L' objectiu és donar solucions factibles  als greus problemes de l’atur, la precarietat i la desigualtat social, qüestionant el paradigma del creixement econòmic com a única via per sortir de la crisi. Per aquest motiu ens hem constituït com una plataforma dins d’ICV de nom  PLATAFORMA ECOSOCIALISTA SEGLE XXI.

Coincidint amb els treballs previs a la Convenció Nacional que ICV celebrarà el proper mes de febrer, hem convocat una jornada de treball el 17 de gener per  presentar i debatre les nostres propostes i del  MANIFEST "PER UNA POLÍTICA ECONÒMICA ECOSOCIALISTA DE DEBÒ" que les recull.

La jornada està organitzada en dues parts. La primera part es dedicarà a la presentació i debat de la proposta. La segona es dedicarà a la  presentació de la plataforma. 

Concretament la convocatòria és la següent:


Dissabte dia 17 de gener a la seu d’ICV, al Passatge del Rellotge nº1 de Barcelona

Programa:

PRIMER BLOC

9,00h.              Recepció                              
9,15h.              Presentació de la jornada: Neus Casajuana
9,30h.              Ecosocialisme o Barbàrie : Gabriel Jover
10,00h.            Repartiment del treball: informació i  solucions possibles: Lluís Torrens
10,15h             Descans
11,15h.            Renda bàsica i fiscalitat: Lluis Torrens
12,00h.            Debat, donant la paraula als convidats especials
13,00h.            Final del primer bloc

SEGON BLOC

13,00h.            Presentació de les esmenes al  document de la Convenció Nacional:
Neus Casajuana  conjuntament amb altres membres del grup. Presentació i aprovació del manifest "Per una política econòmica ecosocialista de debò" : Pau Noy
14,00h.            Final del segon bloc

En aquest enllaç pots INSCRIURE'T A LA JORNADA

Si ho voleu, ens oferim a explicar-vos la nostra proposta al vostra local. Només cal que ens contacteu a l’adreça  ecosocialistasegleXXI@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada