divendres, 1 de març del 2013

Conferència a ICV: Diner i monedes socials



Segona cita del Cicle de debats: Alternatives a l'Actual Model Econòmic sobre "Diner i monedes socials" organitzat per la Fundació Nous Horitzons, en col.laboració amb el grup de treball  Iniciatives per al Decreixement,  que se celebrarà el proper dijous 7 de març a les 18'30 hores a la seu de la Fundació Nous Horitzons (Passatge del Rellotge, 3. Barcelona). En aquesta ocassió comptarem amb la particiació de Andreu Honzawa, expert en diversitat monetària i de Susana Martin, economista i experta en sistemes monetaris, i e Neus Casajuana, coordinadora d'Iniciatives per al Decreixement, que serà l'encarregada de moderar el debat.

Aquest cicle té l'objectiu de mostrar  experiències i alternatives en l'àmbit de l'economia. Creiem que és una bona oportunitat per coneixer de primera ma altres propostes i encetar debats i reflexionar sobre les alternatives a l'actual sistema econòmic.

 Us agrairem que ens feu arribar la vostra confirmació bé responent aquest mail o bé trucant al telèfon 93 301 06 12 ( preguntar per Rosa Mateu o Sandra Cruz).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada